Onderhoud

Geniet u liever van uw tuin dan dat u er in werkt? Wij onderhouden uw tuin, precies zoals u het wil. Wij zorgen ervoor dat de tuin het hele jaar door in perfecte conditie is. U kiest welke werken wij uitvoeren en in welke periodes. Van een gazon bemesten of maaien, tot het opkuisen van borders of opruimen van tuinen, al deze zaken behoren tot onze mogelijkheden. Contacteer ons zeker indien u andere werken voor ons heeft.

Ook voor uw hagen bent u bij ons aan het juiste adres. Wouter is gespecialiseerd in het scheren op stelten. Dit zorgt er voor dat hij elke haag in perfecte vorm krijgt, hoog of laag.

Maar ook in de winter is er werk, om uw bedrijf steeds bereikbaar te houden rukken wij tijdens de winter uit om bedrijfsterreinen sneeuwvrij te maken. Want een parking of oprit die bedekt is met een laag sneeuw zorgt voor heel wat ongemak en risico's. Contacteer ons vandaag nog en wij zorgen er voor dat werknemers en klanten veilig kunnen parkeren en er zonder vertraging geladen en gelost kan worden.

Wouter Verlinden

Duffelstraat 30
2860 Sint-Katelijne-Waver

+32 477 87 10 81

info@botanica-tuinaannemingen.be

BE 0870.380.703